Vil man ikke opleve spild af vand ved et vandingsanlæg?

07 januar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Der findes selvfølgelig mange forskellige vandingsanlæg ude i verden, men mange har lidt svært ved at forestille sig, at vandet både kan komme vidt nok omkring og vande de afgrøder, græs, og hvad der ellers skal have vand, når det stort set er automatiseret.

Selvfølgelig kan man indstille det selv til at fungere, eller man kan kontrollere det selv, men man føler måske, man er lidt ude af kontrol, fordi man overlader det hele til en maskine, som stort set fungerer på egen hånd.

Man ville måske have lidt bedre ved det selv, hvis man gik rundt med en kande med vand og vandede alle stederne selv, men man ved også samtidig, at det er der ikke tid til, kroppen kan ikke holde til det, og det er ikke effektivt nok.

Men man vil heller ikke have skudt i skoene, at man spilder en masse vand, når det er en mangelvare verden over.

image

Man spilder ikke som sådan vand med et vandingsanlæg

Her skal man tænke på, at man netop har overvejet den slags med moderne vandingsanlæg, for det er jo ikke en god investering for dig, hvis du ikke fik den mest effektive udnyttelse af sådan et anlæg, når du investerede i det.

Derfor skal det både fordele vandet godt nok, så det giver nok med vand, hvor man har brug for det, men også så man just får den mængde vand, som der er behov for.

Således har mange mange indstillinger til den slags maskiner, så man netop kan sørge for, at der er så lidt spild af vand som muligt.

Der er også en streg i regningen for dig som bruger, hvis du skal betale for så meget vand, som du ikke kan udnytte.

Så derfor er der set på effektiviseringen af vandforbruget her, så det er mest optimalt.

Flere Nyheder