Tidsløst, dansk design til det moderne hjem

22 februar 2020
simone__b

Dansk design til hjemmet

Indretningen i hjemmet er et emne, der står mange danskere nært, og som optager meget af vores tid. Mange bruger time efter time på at finde de helt rette, unikke møbler og passende interiør til boligen, som udtrykker den enkeltes unikke smag og personlighed. Særligt dansk design er populært blandt mange, når det kommer til udsmykningen af hjemmet, og hos designklassikershop.dk er der masser af smukt, dansk design at finde – heriblandt møbler fra en af Danmarks fremmeste kvindelige designere, Nanna Ditzel.

Stort udvalg af Nanna Ditzel-møbler

Nanna Ditzel udlærtes møbelsnedker i 1943, og har sidenhen markeret sig som en af de store, kvindelige designere fra Danmark. De tidsløse møbler og smukke interiør fra Nanna Ditzel holder i den grad stadig og pryder fortsat mange moderne hjem. Helt fra begyndelsen var hendes design præget af enkelthed, komfort og kvalitet, og lever fortsat op til populære principper inden for møbeldesign. Hos designklassikershop.dk finder du et stort udvalg af produkter fra Nanna Ditzel. Du kan gå på opdagelse i alt fra lænestole og sofaer til borde og fletstole samt stokke og stumtjenere. Produkterne emmer af kvalitet og godt håndværk, og er skabt i en bred vifte af materialer som træ og flet samt smukke, farverige tekstiler. Flere af Nanna Ditzels designs har for længst opnået status som moderne designklassikere. Heriblandt kan nævnes Trinidad-stolen, som også kan erhverves hos designklassikershop.dk. Opdag desuden Nanna Ditzels dekorative viskestykker, smørebrætter og opbevaringsglas med grafiske mønstre samt de populære trisse-borde og den tidsløse vugge fra 1964, hvis det er børneværelset, der skal dekoreres.

Uanset hvilken krog af dit hjem, der skal udsmykkes, så finder du smukke, tidsløse løsninger i Nanna Ditzels design. Skal dit hjem prydes af kvindeligt, dansk design af højeste kaliber, så gå på opdagelse i de mange designs fra Nanna Ditzel netop her.

Flere Nyheder