Skab en terrasse, der passer til din have

17 maj 2020
Emilie Jacobsen

Måske drømmer du om en større terrasse, men tænker ikke, at det er muligt, fordi du har et stort træ stående der, hvor du gerne vil have terrassen. Du har ikke lyst til at fælde træet, men du har også brug for at kunne gøre terrassen større, så du får brugt den mere. 

I det tilfælde er det faktisk muligt for dig at få begge dele. Med en træterrasse er det nemt at skabe en terrasse, der går rundt om træet. Dermed har træet stadig plads til at vokse, og du får den ekstra plads, som du har brug for på din terrasse. Du behøver altså ikke at gå på kompromis, når du vælger en træterrasse. 

Der findes en række firmaer, der kan løse opgaven for dig. Et af de firmaer, der bestemt er værd for dig at se nærmere på, er kun-terrasser.dk. De har stor erfaring med at bygge mange forskellige typer af terrasser og kan derfor nemt hjælpe dig med at skabe en terrasse, der passer perfekt ind i din have – også selvom der står et træ, som du gerne vil beholde. Læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/ 

Måske er det ikke et træ, du gerne vil bygge uden om, men nogle bede du gerne vil bevare. Hvis du har smukke bede med masser af blomster, er det ærgerligt, at du er nødt til at rydde dem for at få bygget en terrasse. Med en træterrasse er det muligt at skabe en løsning, så du beholder bedet, men får en større terrasse på den anden side. 

Det kan også være, at du endnu ikke har nogle bede i din have og er i tvivl om, hvor de kan være. Højbede er langt nemmere for dig at passe end andre bede, og det er derfor oplagt for dig, at du får sådan nogle. Når du får bygget en træterrasse, kan du for eksempel afslutte den med højbede. 

Flere Nyheder