Sådan finder du en pålidelig tømrer på Fyn

20 juni 2020
Silje Hansen

Skal du have bygget en ny terrasse, et udhus eller en hel ny garage, kan det være aktuelt at hyre en tømrer til opgaven. En tømrer kan også hjælpe med at lave en tilbygning til den eksisterende ejendom, hvis du vil udvide din bolig eller skabe mere plads i hjemmet. Derudover kan du også få hjælp til at renovere eller ombygge de eksisterende værelset i hjemmet, så de genopfrisket med et nyt frisk look. 

En tømrer kan dermed hjælpe med at løse de fleste byggeprojekter for både private og erhverv. Hvis du derfor går og drømmer om et realisere et af dine byggeprojekter, kan det være en fordel at opsøge kontakt eller indlede en uforpligtende dialog med en tømrer. 

Hvordan vælger du bedst en tømrer?

Når du skal vælge en tømrer, skal du være opmærksom på, at der er rigtig mange at vælge imellem. Det kan være svært at navigere rundt i, hvem der er mest kompetent og pålidelig i forhold til den aktuelle opgave. Der vil naturligvis også være forskel på en tømrers håndværk, kvalitet og pris. Det kan derfor godt betale sig, at bruge lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige løsning.

Det vigtigste du skal være opmærksom på, når du skal vælge en tømrer til en opgave, det er om tømreren er medlem af Byg Garanti. Det er nemlig din sikkerhed for den kvalitet og det arbejde, der bliver udført. Hvis det viser sig, at der er mangler, sjusk eller fejl i det udførte arbejde, så er du dækket op til 150.000 kr. Det kan være en god sikkerhed og ro at have, når du typisk skal betale en større sum penge for at få lavet dit byggeprojekt. 

Skal du bruge en pålidelig og kompetent tømrer til en opgave, kan vi varmt anbefale Slukefter tømrer og snedkerfirma.

Flere Nyheder