Sådan finder du en kompetent tømrer i Hobro

17 juni 2020
Silje Hansen

Skal du have bygget nyt, tilbygget til din eksisterende ejendom eller sommerhus eller bygget helt om, kan det være aktuelt at hyre en tømrer. En tømrer kan hjælpe med at løse de fleste byggeprojekter både for private og erhverv. Det gælder både klare de store som små opgaver, hvorfor det er ideelt at komme i dialog med en tømrer, hvis du har et projekt, som du går og drømmer om at realisere. 

Hvad skal du huske, når du skal vælge en tømrer til en opgave? 

Der er flere tømrer om buddet i hver region og by. Det kan derfor være svært at navigere rundt i, når du skal vælge en tømrer frem for en anden. Det kan være svært at skelne mellem kvaliteten på de forskellige tømrer. Der er nemlig forskel i både kvalitet og pris i forhold til det arbejde de leverer. En god faktor at gå efter er om tømrer er medlem Dansk Byg Garanti. Det er en garantifond, som har godkendt tømreren og står bag dig, hvis der skulle opstå sjusk, mangler eller fejl. Hvis det viser sig, er du sikret op til 150.000 kr, så du ikke står og har brugt en masse penge på noget, der skal laves om. Derudover er der 10 års garanti på det arbejde tømreren udfører, da håndværket har høje standarder, når man er medlem af Dansk Byg Garanti. 

Hvilken tømrer skal du vælge i Hobro?

Er du på jagt efter en tømrer i Hobro eller omegn, kan du godt læse med her. Vi har netop undersøgt markedet i Hobro, for at finde frem til, hvilken tømrer der er den mest foretrukne i byen. Her har vi undersøgt kundeanmeldelser, priser og serviceniveau. Vi kan hermed varmt anbefale DK Knastbyg som din lokale tømrer i Hobro uanset om du skal tilbyg, nybyg eller ombyg

Flere Nyheder