Sådan finder du den rette VVS installatør i Slagelse

21 juli 2020
Cecilie Mortensen

Vi har lavet denne guide til dig, som søger en VVS montør til en opgave i hjemmet, sommerhuset eller virksomheden. Uanset hvilken opgave du skal løst, er det væsentligt at undersøge, om det er lovpligtigt, at det bliver løst en autoriseret VVS installatør. Det er særligt vigtigt, da hvis det bliver udført af dig selv eller en anden, som ikke er autoriseret VVS installatør, vil det blive betragtet som en ulovlig installation.

Det kan f.eks. være, hvis du skal have trukket vand ind i nyt rum eller en tilbygning eller det kan også være, hvis der skal udskiftes nogle vandrør. Hvis der skulle opstå en vandskade eller anden skade, vil kuratoren fra forsikringsselskabet vurdere, at det er en ulovlig installation. Det vil i værste fald betyde, at forsikringen ikke vil dække de skader, der er forekommet. 

Hvilken autoriseret VVS installatør skal du vælge?

Der er mange VVs installatører at vælge imellem. Det kan være en jungle at finde rundt i, da det kan være svært at skelne kvaliteten og prisen på de forskellige VVS installatører, der er på markedet. Vi har derfor lavet en undersøgelse på forskellige VVS installatører i Slagelse og omegn. Her har vi lagt vægt på flest positive kundeanmeldelser samt, hvem der har et godt ry for deres håndværk og tilbyder konkurrencedygtige priser.

Her er der ingen tvivl om, at der er en klart favorit blandt de forskellige VVS installatører i Slagelse. Du kan besøge dem her hos https://www.uglebjergvvs.dk/, hvor du kan læse mere om deres ydelser, og hvad de kan hjælpe dig med af forskellige opgaver. Du kan forvente, at få besøg af en fagmand, der sætter en ære i sit håndværk, og som er god at sparre med, når du skal have løst en mere kompliceret opgave. Det kan være en fordel for dig, som overvejer, hvilken løsning, der vil være bedst for dig og dit budget.

 

 

Flere Nyheder