Renovering af badeværelse og køkken? Få hjælp fra din lokale vvs’er

28 oktober 2019
admin

Ved overtagelse af hus eller lejlighed af ældre dato, er det ikke sikkert, at hverken køkken eller badeværelse overholder de gældende standarder for denne type rum – hverken de lovmæssige eller de, du selv forventer. For eksempel er mange ældre køkkener ikke forsynet med moderne bekvemmeligheder som for eksempel en opvaskemaskine. Og badeværelset kan være så uddateret, at det ikke opretholder tidens krav om vådrumssikring, samtidig med at rør til afløb og drikkevand sikkert kan trænge til eftersyn og muligvis udskiftning.

Derfor er det meget naturligt, at man i forbindelse med indflytning ønsker at gøre en indsats for at renovere disse rum, så de kan komme up to date med tidens krav om brugervenlighed og kvalitet. Og til dette formål skal du bruge en dygtig og erfaren vvs’er.

kan jeg ikke bare selv forestå renovering af køkken og badeværelse?

Måske vil du gerne spare udgifterne til håndværker, og derfor selv tage dig af renoveringen fra start til slut. Men her skal du være opmærksom på, at der er mange opgaver i dette regi, som du slet ikke må udføre ifølge loven. Hvor du gerne selv må male, sætte fliser op eller udskifte vandhanen i køkken og badeværelse, skal alt, hvad der handler om afløb, gas installationer og rørføring af drikkevand udføres af en autoriseret håndværker.

Dette skyldes, at du let kan komme til at bringe eget og andres liv i fare, hvis du selv fusker med disse installationer. Dertil kommer, at hvis dit klamphuggeri i forbindelse med eksempelvis flytning af afløb forårsager vandskade, kan du ikke regne med, at forsikringen dækker. Og så ville du nok ønske, at du havde spenderet vad det koster, at få en professionel vvs’er ind over projektet fra begyndelsen!

Uglebjerg VVS – dit vvs firma i Slagelse

Du kan læse meget mere om vvs arbejde, og få et godt tilbud, på uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder