Mal og sælg din bolig

03 februar 2022
lotte_hindsberg

editorial

Så let er det desværre ikke, men når det er sagt, så er det en af de ting men kan gøre for at gøre sin bolig mere salgsbar. Inden du maler er det en god ide at starte med at få ryddet op. Både inde og ude. Du kan rolig tage fat med hård hånd og få smidt ud.

Det skal under alleomstændighed gøres når du har fået solgt, så hvorfor ikke gøre det, så din bolig fremstår mere salgsklar. At få ryddet op giver et bedre førstehånds indtryk og det er nemmere for en mulig køber at se deres egne møbler i boligen, frem for hvis hver et hjørne er fyldt op til bristepunktet. Du kan læse mere på malerkarlsunde.dk 

maler karlslunde

Få malet din bolig

Din bolig vil virke langt mere indbydende hvis den er nymalet, end hvis det er år siden den sidst er blevet malet. Du kan vælge selv at male eller du kan få en maler til at male din bolig. Fordelen ved det sidste er at han langt hurtigere og nemmere kan få malet din bolig så du kan kontakte din ejendomsmægler og få taget nogle lækre salgsbilleder. 

Udover at få ryddet op og malet, så er det en god ide at sørge for at din have ser god ud. Den behøver ikke stå fuldstændig uden ukrudt, men sørg for at græsset er slået og der er et par krukker med blomster, hvis sæsonen er til det. Igen det får din bolig til at se mere indbydende ud.

Har du et hus som ikke er blevet malet udvendigt i mange år og er begyndt at se trist ud, kan du overveje om det ikke er værd at få murene sandblæst og malet. At flytte er hårdt og jo mindre man skal lave, jo nemmere er det.

Flere Nyheder