Mal og sælg din bolig

03 februar 2022
lotte_hindsberg

editorial

Har du planer om at sælge er det en god ide at gøre din bolig lidt mere salgsbar og indbydende, inden du får en ejendomsmægler ud og får den vurderet og taget billeder. Start med at få ryddet op. Inde som ude. Du kan rolig gå igang med hård hånd. Det skal under alleomstændigheder gøres når du flytter, så du kan lige så godt få det bedste ud af det. 

Den indvendige oprydning skal skabe luft og gøre det nemmere for mulige køber at se deres egne møbler og ting i rummene. Det er sværere hvis rummene er fyldt op til bristepunktet. Læs mere på makerkalundborg.dk.

maler kalundborg

Få malet i neutrale farver

Er det længe siden at du har få malet, kan du med fordel male. En bolig der er nymalet står pænere og ser mere indbydende ud. Det er derfor det besvær værd, hvis du eller en maler maler din bolig. Få malet med en neutral farve, igen fordi det er nemmere for mulige købere at se sig selv bo i boligen. 

Det er også en god ide at sætte nogle blomster. Både på bordet, men også udenfor. Hvis du ikke allerede har så køb nogle krukker og sæt nogle blomster, hvis sæsonen er til det. Slå græsset og som nævnt ryd op og smid ud. Det giver et godt førstehåndsindtryk. 

Er det lang tid siden at din ydrevægge har set en pensel og er malingen begyndt at skalle af bør du overveje om du også skal give huset en tur udvendig. Det er en større opgave end at få malet indvendigt, så du skal overveje for og imod inden du går igang. Beslutter du dig for at få malet udvendigt også, så start med at få sandblæst væggene. Det vil gøre det nemmere at se om noget skal mures op først og det endelige resultat bliver pænere.

Flere Nyheder