Luft til vand varmepumpe – når din varmeregning skal helt i bund

06 september 2021
astrid_pedersen

Går du i tanker om at udskifte dit gamle udtjente fyr med en moderne luft til vand varmepumpe? Så er det faktisk bare at komme i gang.

Hvorfor skal jeg skifte til en luft til vand varmepumpe?

Der er faktisk kun gode grunde til at skrotte fyret til ære for en luft til vand varmepumpe. Først og fremmest er der rigtig mange penge at spare når du benytter en luft til vand varmepumpe til opvarmning af brugsvand og cirkulations vand i stedet for et slidt fyr.

Der ud over skåner du klimaet ved anvendelse af en varmepumpe. Og får du den rette hjælp til anskaffelse og installation af din varmepumpe er du garanteret en varmepumpe med driftsikkerhed og en høj grad af effektivitet.

Hvordan kan Amalo hjælpe mig med anskaffelse af luft til vand varmepumpe?

Amalo er specialiseret inden for luft til vand varmepumpe teknik og installation. Hos Amalo kan du altid få den bedste rådgivning når det handler om køb af varmepumpe.

Amalo kan tilbyde en vurdering af din bolig og af din husstands behov for opvarmning af brugsvand og cirkulations vand. På baggrund af denne vurdering kan Amalo hjælpe dig med at vælge den helt rigtige luft til vand varmepumpe. Amalo opererer udelukkende med Panasonic varmepumper da denne producent er særdeles langt fremme i skoene hvad angår forbruger teknologi, og samtidig har et velfortjent ry for at levere de bedste varmepumper på markedet.

Amalo er eksperter inden for opsætning, montering og installation af luft til vand varmepumper fra Panasonic og tilbyder samtidig at installere deres egen løsning Amalo Smart. Med Amalo Smart slipper du for dyre tomgangsgab da din varmepumpe ikke skal holde store mængder vand varmt på kontinuerlig basis. Og dette betyder faktisk endnu større besparelser for dig.

Du kan læse mere og finde den skarpeste varmepumpe luft til vand pris på Amalo.dk

Flere Nyheder