Lån til istandsættelse af din bolig

21 juli 2020
lotte_hindsberg

Hvis dit køkken bærer præg af alle de vidunderlige måltider der er lavet i køkkenet og trænger til at blive udskiftet er det muligt at låne til istandsættelse. Det kan du gøre både i din bank, men det er også muligt at låne online.

Mange af køkkenbutikkerne og håndværkerne har også lavet finansieringsaftaler, ofte med en onlinebank. Det er typisk hurtigt og nemt at låne online og der er ofte kun få krav til lånemodtageren, med mindre det er store beløb. Så er der som regel et ønske at se dokumentation for en indtægt. Et lån til istandsættelse kan derfor hurtigt blive en realitet og du kan komme igang med at få udskiftet køkkenet.

Læg et budget 

Selvom det er fristende blot at låne og komme igang er det en god ide at starte med at lægge et budget og få et overblik over din økonomi. F.eks. har du mange små lån kan du med fordel ofte låne, så du kan betale dem ud da et stort lån ofte er billigere end flere små. Det giver dig luft i budgettet og flere penge til at betale dit nye lån af.

Når du skal lægge et budget er det en god ide at sikre at der er luft til uforudsete udgifter og også gerne til en tur i byen i ny og næ. Hvis der ikke er luft gør du dig selv sårbar for ikke at kunne betale dine udgifter og i værste tilfælde kan du ende i RKI. Det kan være til store konsekvenser for dig og det er hverken noget du eller banken er interesseret i. 

Har du ikke selv prøvet at ligge et budget, er der på internettet flere gode skabeloner der kan hjælpe dig. Du kan også spørge en god ven om han eller hun vil hjælpe dig.

Flere Nyheder