Kompetent byggemarked i Struer og omegn

20 januar 2020
soeren_black

Gode bygningsartikler til private og håndværkere

Skal du i gang med den store ombygning derhjemme, så er du sikkert på udkig efter bygningsartikler i en god kvalitet. Varer som spånplader, tapet og maling er ofte noget, du som boligejer kan stå og mangle for at kunne sætte gang i dit ombygningsprojekt. Er du professionel håndværker, er du også afhængig af de materialer, som du skal bruge for at kunne udføre dit arbejde ude hos kunderne. Hos Hjerm Byg er det målet at sælge dig alt det, du lige står og mangler til en virkelig god pris. I dette byggemarked møder du kun kompetente medarbejdere, som kan give dig den bedste rådgivning i Struer og omegn. De ansatte i Hjerm Byg holder nemlig også meget af at give den som gør-det-selv folk i deres fritid. Det betyder, at de har et godt overblik over, hvilke varer du skal bruge, for at du kan opnå det resultat, du måtte ønske. Du kan altså spørge løs om alle byggemarkedets produkter og dermed blive godt klædt på til at give boligen derhjemme en ordentlig omgang.

Farvel til mælken og tandpastaen

Hjerm Byg har i mange år været dit lokale byggemarked i Struer. Forretningen startede for over 100 år siden som en traditionel brugs med dagligvarer. Men i midten af tresserne fik uddeleren den geniale ide at starte salg af bygningsartikler. I mange år derefter kunne du i Hjerm Byg finde spånplader og tapet side om side med din letmælk og tandpasta. Men i 1991 blev der endegyldigt sagt farvel til kolonialvarerne, og butikken blev nu et rent byggemarked. Pladsen fra dagligvarerne blev nemlig udnyttet til en større udstilling af de byggematerialer, du som både husejer eller professionel håndværker har brug for.

Ny lagerhal til byggematerialer

Hos Hjerm Byg står tiden aldrig stille. I over 100 år har driftige købmænd drevet butik her til store glæde og fornøjelse for folk i Struer og omegn. Senest blev der i 2010 bygget en ny lagerhal, så byggemarkedet kunne følge med den store efterspørgsel, der er på byggematerialer. Og mon ikke der bliver bygget til igen, når pladsen bliver for trang, eller nye behov for at drive byggemarked måtte dukke op.

Flere Nyheder