Inspicer gulvet nærmere efter inden gulvafslibning

20 april 2020
anders_lundtang_hansen

Medmindre man ligefrem er et lille barn, der ikke kan gå endnu, hvor tit er man så lige helt nede på gulvet og kigge efter?

Nogle gange kan man sidde dernede og spise aftensmad, men hvis man netop har børn og dyr, så er der næppe så hygiejnisk at spise på gulvet, hvorfor man mest gøre dette, når man er et par, der er flyttet sammen og ikke har fået møbler endnu.

Men ellers er det jo mest, når man taber noget, at man kommer helt ned i gulvhøjde, og man vil jo gerne retur igen, fordi det med alderen kan blive hårdt at komme op fra gulvet uden hjælpemidler.

Derfor bemærker man nok heller ikke, at da man spildte lidt rødvin, så fik man ikke tørret det hele op med det samme, hvorfor det efterladte nogle pletter på ens trægulv.

Og da man satte sofaen ovre i hjørnet, bemærkede man godt, at der var nogle stofrester fra et lagt gulvtæppe, men det får man nok set på en dag – men den dag kom aldrig.

Så når man skal have lavet en gulvafslibning, så er det med at forberede sig godt nok forud, og dette gælder ikke kun, at man får gjort rent i hjemmet og fjernet alle ting i tide, så fagfolkene kan udføre deres arbejde, for deres skal mere til.

Ofte venter man jo også med at fjerne de ting og gøre grundigt rent, lige indtil man får besøg af dem dagen efter, specielt hvis det er et lokale, man skal bruge – og selv hvis det ikke er, så skal møblerne jo stadig et sted hen.

Men hvis man ikke efterser gulvet i god tid, når alt er fjernet, så kan man måske få ubehagelige overraskelser, der gør, at man alligevel ikke er parat til at få udført en gulvafslibning, eller at tiden skal gå med endnu mere forarbejde.

Flere Nyheder