Hvordan finder du en pålidelig tømrer til din opgave?

07 maj 2020
Silje Hansen

Det kan for mange hurtigt blive en jungle at finde frem til den rette tømrer for den aktuelle opgave. Der er som regel mange om buddet, hvorfor det er svært at sige på forhånd, hvem der vil egne sig bedre end den anden.

Der er desværre også store forskelle i prisen og kvaliteten, som du kan forvente at få leveret. Det er derfor en fordel at starte med at søge lokalt efter en tømrer, for den til aktuelle opgave. Her kan du søge efter en tømrer, der har specialiseret sig netop inden for det område, som du ønsker hjælp til. Det kan du blandt andet se på de opgaver, som de tidligere har løst for private og erhvervskunder, der enten vil have bygget nyt, tilbygget oven i det gamle eller hvis der skal renoveres i det gamle.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælge en tømrer?

Når du skal vælge en tømrer til en opgave, er det vigtigt at se om tømrervirksomheden er medlem hos Dansk Byg Garanti. Det er din sikkerhed for det arbejder der bliver udført. Der kan meget vel være opstået en misforståelse, fejl, sjusk eller mangler i forbindelse med arbejdet, som du måske først opdager senere efter det er udført.

Her går Byg Garanti ind og stiller garanti for 150.000 kr. Dermed kan du have ro i sindet, når du bestiller en tømrer til at udføre en større opgave for din husstand eller virksomhed.

Hvem kan hjælpe dig med din aktuelle opgave?

Vi har undersøgt markedet for at finde en pålidelig og kompetent tømrervirksomhed, der kan hjælpe med mange forskellige opgaver. Her har vi lagt vægt på en høj kundetilfredshed og en fagmand, der sætter en stor ære i sit arbejde. Vi kan derfor give de varmeste anbefalinger for at du bør overveje https://vejloes.dk/ i din beslutning. 

Flere Nyheder