Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

25 juni 2021
astrid_pedersen

Du har måske set at der findes to typer varmepumpe, nemlig luft til vand varmepumpen og luft til luft varmepumpen. Disse to forskellige modeller fungerer henholdsvis som erstatning for et fyr, som varmer cirkulationsvand op, og et elektrisk varmeapparat som varmer luften op ved hjælp af strålevarme.

Med en varmepumpe vil du kunne spare store summer på din årlige varmeregning. Derfor kan det på det kraftigste anbefales at skifte fyret eller de elektriske radiatorer ud med en varmepumpe. Og til det formål bør du få hjælp fra en autoriseret VVS installatør.

Få hjælp i forbindelse med valg af varmepumpe hos El Og Teknik ApS

Er du bosiddende i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel få hjælp til såvel valg af varmepumpe som opsætning af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe hos El Og Teknik ApS.

El Og Teknik ApS er en sammensmeltning af de velrenommerede elektriker og installatør virksomheder A&O Carstensen, El-firmaet Lodal og Tappernøje El, og dækker med over tredive vel kvalificerede medarbejdere hele Sydsjælland. Du vil altid kunne få kvalificeret hjælp i forbindelse med varmepumpe hos El Og Teknik ApS, som har stor erfaring inden for netop dette område.

Uanset om du er i markedet efter en luft til luft varmepumpe, som kan erstatte dine gamle elektriske radiatorer, eller om fyret skal skrottes til fordel for en langt mere energi effektiv luft til vand varmepumpe, kan du roligt regne med at El Og Teknik ApS kan yde top professionel assistance.

El Og Teknik ApS forhandler varmepumper af begge typer fra velrenommerede brands så som Mitsubishi, Panasonic, Electrolux og LG. Du vil altid kunne finde en varmepumpe i den rette størrelse og med tilstrækkelig kapacitet til at dække husstandens behov for opvarmning hos El Og Teknik ApS.

Du kan læse mere om varmepumper, og kontakte El Og Teknik ApS direkte via hjemmesiden https://eogt.dk/varmepumper.

Flere Nyheder