Hvilken dør skal du vælge til dit hjem?

16 januar 2022
Steffen Hansen

editorial

Der er mange forskellige typer indvendige døre at vælge imellem. Det vigtigste at overveje, når du vælger en indvendige dør, hvilken funktion den skal have. Vi vil komme omkring tre forskellige typer af indvendige døre i dette indlæg. Så læs med her, og find ud af, hvad du kan vælge imellem, når det kommer til indvendige døre.

 

image

 

Trædøre

Trædøre er et godt valg. Træ er meget elegant og kan give dit rum et eksklusivt udseende. Trædøre har eksisteret i mange år og findes i forskellige varianter som f.eks. egetræ, mahogni eller fyrretræ for blot at nævne nogle få. Du bør også overveje, hvilken type finish du ønsker at vælge mellem, f.eks. matte eller shiny. Der er mange muligheder, når det kommer til trædøre.

 

Skydedøre

Skydedørene er meget praktiske, fordi du ikke behøver at åbne dem. De kan glide begge veje og fås i forskellige typer design, så det passer til dit hjem. Det gode ved denne type døre er, at de sparer plads, fordi du hænger dem på væggen. Så optages der ikke plads, når du åbner døren ind til et andet rum. Det er ganske smart i mindre boliger, hvor der i forvejen er lidt plads mangel.

 

Franske døre

Franske døre er en tredje type indvendige døre, der findes. Franske døre har to ruder, der enten er fastgjort eller hænger sammen med hængsler. Du kan åbne dem indad eller udad eller begge dele. Franske døre er meget romantiske og elegante, og derfor kaldes de også foldedøre, fordi disse typer døre kan foldes til siden. Hvis du gerne vil give dit hjem et mere eksklusivt præg, så er franske døre helt klart dem, du skal vælge!

I sidste ende handler det om at finde døre, der passer til din smag og indretningen i dit hjem. Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger, da døre er noget som folk bemærker. Så tag din tid om at finde den helt rigtige dør til dit hjem!

Flere Nyheder