Gør din bolig mere salgsbar

03 februar 2022
lotte_hindsberg

editorial

Går du i salgstanker, er der flere ting, du kan gøre for at gøre din bolig mere salgsbar og måske endda få endnu mere for din bolig end hvis du blot har sat den til salg.

Det første du skal gøre er at få ryddet op. Inde som ude. Det virker rare at komme til en bolig hvor der ikke ligger alverden udenfor. Indenfor skal du rydde op i alle hjørner og få smidt ud. Klø på med hård hånd. Det skal alligevel gøres når du får solgt, så du kan alligevel få det gjort først som sidst. Det er nemmere at får mulige købere at forestille sig deres egne møbler i et hjem, der ikke er fuld af alt muligt som helt naturligt bliver samlet over tid. Det gælder om at få dit hjem til at virke lyst og rummeligt.

maler kastrup

Få malet

Det næste du skal er at få malet. Gerne i en neutral hvid farve. Igen gør det din bolig lys og mere indbydende, hvis den er nymalet end hvis der er gået år siden du sidst har malet. Du kan vælge selv at male eller du kan få malerkastrup.dk til at udføre arbejdet.

Sæt godt med friske blomster, når der kommer folk for at se på din bolig. Det samme gælder udenfor. Slå græsset og sæt et par krukker med blomster, så haven virker indbydende når mulige købere kommer forbi for at se på dit hjem. Har du en terrasse, så vask fliserne eller træet så den ikke er fuld af grimme grønne alger.  

Når du skal finde en maler til at male din bolig, så kontakt mindst tre forskellige og bed dem om et tilbud. Det vil give dig et godt overblik over prisniveauet, så du ikke ved et uheld får kontaktet den dyreste i området.

Flere Nyheder