Gør brug af din lokale boligadvokat i Aaborg

09 juli 2021
lotte_hindsberg

Der er mange gode grunde til at vælge at hyre en boligadvokat, når man går med planer om at købe en ny bolig. Der er endnu flere gode grunde til at vælge en lokal boligadvokat. Det kunne f.eks. være en boligadvokat i Aalborg.

En lokal boligadvokat kender det område du ønsker at købe en bolig og det er for dig guld værd. Han vil kende kommunens lokalplaner. Planer der kan have betydning for om du har lyst til at købe en bolig i området. Positivt som negativt. En motorvej i baghaven kan f.eks. få de fleste til at takke nej tak. Omvendt kan et nyt indkøbscenter i området virke positivt. Det er selvfølgelig noget du selv kan undersøge, men der kan spares meget tid ved at lade en advokat undersøge det.

Lokale banker og din boligadvokat

For at kunne købe en bolig, er det nødvendigt for de fleste mennesker at optage et lån. Din boligadvokat kender de lokale banker og realkreditbanker og han kan hjælpe med at finde det bedste og billigste. Han kan hjælpe dig med at forhandle det bedste lån hjem. Selv små fordele i dit favor, kan over en 30 årig periode betyde mange penge. På kort sig kan det betyde, at du vil have råd til at få lavet et nyt køkken eller bad allerede nu, frem for engang i fremtiden.

Det er vigtigt at huske på at din bankrådgiver ikke er ansat til at sikre at du får den bedst mulige handel. Han er ansat af banken til at sikre at banken får den bedste handel. Din boligadvokat er derimod ansat til at sikre at du får den bedste handel. Det er det han lever af. Derfor giver det god mening, at lade din erfarne boligadvokat stå for forhandlingen med banken og efterfølgende sælger. Din boligadvokat er en jurist der har boligsalg og køb som speciale.

Flere Nyheder