Gardiner er ikke bare gardiner

21 oktober 2019
admin

Når man taler om indretning, er det ofte emner som hvilken farve, man vil male på sine vægge, hvilket gulv man vil ligge, og hvilke møbler man vil indrette sine forskellige rum med. Her er det også tit interiør som billeder, puder, tæpper og andre små nips ting, som vi taler om, når vi snakker om indretning af vores hjem. Men hvad med gardinerne? Gardiner er jo lige så stor en del af indretningen, udseendet og udtrykket af dit hjem, og med dem kan du skabe mange forskellige udtryk. Gardiner er ikke bare gardiner, og det skal jeg fortælle dig, hvorfor de ikke er.

Skærm af for omverdenen på mange måder
Gardiner er for mange måske et nødvendigt onde, som kan være en træls og dyr post i budgettet. Gardiner er jo med til at skærme af for omverdenen – specielt når vi skal sove – så vi kan holde privatlivet inden for husets fire vægge. Det er bestemt ikke usandt, men gardiner kan så meget mere end blot at være skærme mod omverdenen.

Gardiner kommer i mange farver og former, der gør det nemt for dig at få lige præcis det, du ønsker. Skal det være helt enkelt og ikke være omdrejningspunktet i din indretning, så er persienner det oplagte. De er enkle, nemme at montere, er god afskærmning mod solens stråler, og så fylder de ikke ret meget i rummet. Må gardinerne godt være en lidt større del af indretningen og være med til at understrege din stil, så skal du kigge på foldegardiner. Materialet har bløde former og falder flot i vinduet. Vil du derimod gerne have at gardiner er en essentiel del af indretningen og måske udstråler noget majestætisk og elegant, så er gardiner fra gulv-til-loft og med draperinger lige sagen.

Gardiner kommer i mange afskygninger og er ikke bare gardiner. Se det selv hos Tidens Design, der giver dig gardiner i Vordingborg.

Flere Nyheder