Find dygtige vvs folk i København

02 november 2019
admin

Skal køkkenet eller badeværelset sættes grundigt i stand? Så bør du kontakte en dygtig autoriseret vvs’er. Du kan med fordel tjekke G. Strømann VVS, hvis du bor i Storkøbenhavn eller i Nordsjælland.

Hvem er G. Strømann VVS?

G. Strømann VVS er et familie ejet firma, som gennem fem generationer har hjulpet københavnere og beboere i hele Nordsjælland med deres vvs installationer. G. Strømann VVS har fysisk til huse i Charlottenlund, nærmere betegnet på Jægersborg Allé, hvor virksomheden både har værksted og butik. Butikken tjener som inspiration for kunder, som ønsker at forny eller renovere køkken og bad, og her kan man altid få råd og vejledning til indretning af disse rum.

De dygtige vvs folk hos G. Strømann VVS opererer i hele Nordsjælland og det meste af Storkøbenhavn, så du behøver ikke selv at være bosat i Charlottenlund for at få glæde af den gode service fra G. Strømann VVS.

Hvad kan G. Strømann VVS hjælpe mig med?

G. Strømann VVS kan være af assistance, når du påtænker en renovering af dit køkken eller af dit badeværelse. Det er altid en god idé at tilkoble din autoriserede vvs mand så tidligt som muligt i processen, således at han kan yde rådgivning og vejledning i forhold til dine vvs installationer. På den måde kan indretningen af dit køkken eller bad foregå efter en plan, som er optimal i relation til vvs installationerne.

G. Strømann VVS kan være behjælpelig med udskiftning og montering af installationer, som vedører varme, vand og sanitet, for eksempel centralvarme anlæg, brugsvands anlæg, afløbs installationer, sanitære installationer, gas installationer og fjernvarme anlæg.

G. Strømann VVS assisterer også gerne ved opsætning og installering af luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, og ved reparation og udskiftning af blandingsbatterier.

Du kan få mere information på stroemann.dk

Flere Nyheder