Find din lokale VVS installatør i Roskilde

12 februar 2020
astrid_pedersen

Skal du opføre et nyt badeværelse – eventuelt i forbindelse med nybyggeri, eller samtidig med ombygning af eller tilbygning til din bolig? Så får du brug for hjælp fra en autoriseret VVSer. Der er nemlig rigtig mange opgaver i forbindelse med det dertil knyttede arbejde, som du hverken kan eller må udføre selv, men ifølge loven skal overlade til en faglært håndværker.

Hvem er Erik Petersen’s Eftf.?

Erik Petersen’s Eftf. er din VVS installatør i Roskilde. Hos Erik Petersen’s Eftf. udføres blandt andet VVS arbejde i høj kvalitet af autoriserede VVSere, og kan der ud over tilbyde at hjælpe i forbindelse med udførelse af blikkenslager arbejde.

Hos Erik Petersen’s Eftf. finder du tillige autoriserede kloakmestre, hvilket betyder, at du kan regne med hjælp fra Erik Petersen’s Eftf. når du skal have fikset alt hvad der har med afløb, kloakering og lignende opgaver at gøre.

Hvilke services udfører Erik Petersen’s Eftf.?

Erik Petersen’s Eftf. har sin fysiske beliggenhed på Præstemarksvej i Roskilde, hvorfra virksomheden driver sine aktiviteter. Har du opgaver, som skal løses i forbindelse med udskiftning af sanitet og armaturer, udskiftning af radiatorer og radiator ventiler, reparation af varme, vand og afløbsinstallationer eller reparation af gulvvarme systemer kan Erik Petersen’s Eftf. sagtens hjælpe dig.

Det samme gælder hvis du har brug for at få opsat og installeret en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe – eller hvis du skal have rådgivning i relation til renovering af køkken eller badeværelse. Erik Petersen’s Eftf. stiller sig ligeledes gerne til rådighed, hvis du skal have udført en større entreprise, og kan sagtens være behjælpelig med planlægning af VVS installation og kloakering i nybyggeri.

Du kan altid kontakte Erik Petersen’s Eftf. ved John Holm med henblik på et tilbud på dit VVS arbejde. Klik ind forbi hjemmesiden johnvvs.dk og blive klogere!

Flere Nyheder