Find det bedste interiør hos Ib Laursen

27 juni 2022
astrid_pedersen

editorial

Skal dit hjem indrettes i rustik og chic stil? Så bør du tjekke Ib Laursen.

Ib Laursen – lækkert boheme interiør i stilsikkert design

Ib Laursen er blandt de fremmeste danske designere i vor tid. Den familie ejede virksomhed borger for de høje kvalitetsmæssige standarder når det gælder såvel design som materialer, og har igennem årene specialiseret sig i decor og interiør til de kvalitetsbevidste danske boligejere.

Ib Laursen har rødder i den skandinaviske design tradition, og føjer i øvrigt et rustikt twist til de rene linjer. Drømmer du om at skabe en hjemlig og på samme tid raffineret atmosfære i dit hjem, kan du med stor fordel vælge møbler, tæpper og øvrige designer artikler til hjemmet fra Ib Laursen.

image

Ib Laursen står bag de tre brands ALTUM, Mynte og Stillenat, som hver især viderebringer en del af Ib Laursens DNA. Samtlige produkter fra disse tre kvalitets brands bærer præg af gennemtænkt design og bæredygtighed, hvilket er en af de vægtigste grunde til at Bydahlliving har valgt at føre et stort og velassorteret udvalg af Ib Laursens produkter i sit sortiment.

Find Ib Laursen designs hos Bydahlliving

Bydahlliving kan stolt præsentere en bred vifte af de lækre kurve, vaser, skåle, glas og altanpotter samt tæpper, plaider, puder og øvrige boligtekstiler fra Ib Laursen i den online shop. Du kan gå på opdagelse i en verden af lækkert og vel designet decor fra det kendte design hus, og med sikkerhed finde alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige vintage stemning i dit hjem.

Bydahlliving er en dansk online forhandler af interiør og bolig artikler fra kendte brands. Foruden Ib Laursen finder du i webshoppen produkter fra producenter så som Broste Copenhagen, Kristina Dam Studio, Felius Design, House Doctor,, Hübsch, Karlsson Ure, Meraki, Muubs, Verti Copenhagen og Ørskov. Se hele udvalget på Bydahlliving.dk

Flere Nyheder