Få malet dit hus inde og ude

03 februar 2022
lotte_hindsberg

editorial

Intet slår et hus som er blevet nymalet. Især ikke hvis du går med planer om at sælge indenfor en overkommelig periode. Et nymalet hus giver et bedre førstehåndsindtryk og det er nemmere at forestille sig hvordan ens møbler ser ud hvis huset er nymalet og der er ryddet godt og grundigt op. Inde som ude.

Det er en større opgave at få malet sit hus udvendigt end indvendigt, så her skal du nok regne på om det kan betale sig i forhold til at få solgt. Det gælder både hvad det koster og hvad du kan få for dit hus. Med i den udregning skal du huske at det kan være nemmere at sælge, hvis det bliver gjort.

maler hornbæk

Få sandblæst huset før det bliver malet

Har du planer om at få malet dit hus udvendigt er det en god ide at starte med at få det sandblæst. En sandblæsning vil fjerne den gamle maling og hvad der må være af skidt og snavs på murene. En sandblæsning vil også fjerne, hvad der må være af grønne alger og løse mursten. Det gør det nemmere af en evt. murer, der skal til før der bliver malet og det endelige resultat vil blive langt flottere, end hvis du havde sprunget over og blot malet huset. Husk at du skal vente med at få malet indtil husets vægge er helt tørre, så du ikke risikere at få fugt.

Ved siden af at få malet, er det en god ide at sørge for at der er pænt og rydeligt. Sæt godt med blomster på bordene, så der ser pænt ud når mulige kunder kommer. Gør det samme udenfor med mindre det er vinter. Her kan du i stedet sætte nogle lys eller lamper, der lyser haven op i stedet for krukker med blomster.

Flere Nyheder