Få hjælp til opførelse af terrasser i Nordsjælland

06 november 2020
astrid_pedersen

En lækker træterrasse er ikke alene et kæmpe aktiv for din bolig i forbindelse med et eventuelt salg. Den kan også udgøre rammen om familiehygge og samvær på de lange varme og solrige dage samt lune og lyse aftener i løbet af det danske sommerhalvår.

Når dagen – og aftenen – tilbringes på en træterrasse får man den fulde sommer oplevelse. Et solidt trædæk udgør det perfekte underlag for havemøblerne når der skal slikkes sol, eller når der skal dækkes op til aftensmad. Fra en træterrasse, som er hævet i niveau over haven, vil du få den mest eminente udsigt – og flere lyse timer. Og vælger du en overdækket terrasse kan du få glæde af din træterrasse næsten hele året rundt.

Kan jeg selv opføre en træterrasse?

Mange bolig ejere vælger selv at kaste sig ud i arbejdet med design af træterrasse, indkøb af materialer, og så selve opførelsen af den nye træterrasse. Men hvis du ønsker et holdbart resultat, som samtidig er smukt og funktionelt, skal du kontakte en faglært håndværker.

En dygtig tømrer med mange års erfaring inden for design og konstruktion af træterrasser vil være det bedste bud på en kompetent fagperson i denne sammenhæng. Er du bosiddende på Sjælland, og ønsker du en flot træterrasse som passer perfekt til din ejendom, kan du med stor fordel kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS.

Hvorfor skal jeg vælge Kun Terrasser ApS når jeg skal have bygget træterrasse?

Kun Terrasser ApS er et specialiseret tømrer firma med fokus på skræddersyede træterrasser. Andreas la Cour har igennem de seneste ti år udelukkende beskæftiget sig med udformning og opførelse af unikke træterrasse, fortrinsvis til boliger beliggende i Nordsjælland og Odsherred. Hos Andreas la Cour kan du få designet din nye træterrasse så den passer præcis til din bolig – læs mere på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder