Få hjælp til at bygge dit drømmeprojekt af en entreprenør

21 juni 2020
Silje Hansen

Står du og vil bygge nyt, ombygge i det eksisterende eller lave en tilbygning til din eksisterende ejendom, kan det være aktuelt at hyre en entreprenør til at varetage opgaven. Uanset hvad, kan det være en fordel at indlede en dialog ret tidligt i forløbet. Det vil give dig mulighed for at vende dine muligheder og forskellige ideer med en professionel fagmand. Her kan du få feedback på dit byggeprojekt samt forslag til, hvad du kan gøre, for at det bliver smartere og måske endda billigere, da der løbende kommer nye løsninger på markedet. 

En entreprenør kan hjælpe med mange forskellige opgaver. Det er alt fra at lægge en ny have, en indkørsel, bygge en carport, lave nyt tag til huset eller lave nedrivningsarbejde. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge en entreprenør?

Når du skal vælge en entreprenør til et byggeprojekt, kan det være ideelt at undersøge markedet. Der er som regel mange at vælge imellem, hvorfor det kan være svært at overskue eller navigere rundt i. Her kan du starte med at indskærpe søgningen mere lokalt og efter en entreprenør, der er specialiseret til at udføre den slags opgaver, som du skal bruge hjælp til. 

Du kan med fordel også forhøre dig rundt mellem venner, familie eller kollegaer, for at se om der skulle være nogle gode referencer imellem. Det er som regel også en god garanti for en entreprenør, da de har noget som de kan stå inde for. 

Når du skal vælge en entreprenør til en opgave, bør du undersøge om virksomheden er medlem af Byg Garanti. Det er din sikkerhed for, hvis der skulle opstå fejl, sjusk eller mangler i forbindelse med det udførte arbejde. Her er du dækket op til 150.000 kr.

Her kan vi anbefale en kompetent og pålidelig entreprenør, som du kan kontakte helt uforpligtende – https://www.fmadsen-entreprise.dk/

Flere Nyheder