Få en sikker bolighandel med en boligadvokat til hjælp

23 januar 2022
astrid_pedersen

editorial

Har du efter mange måneders stressende og intens bolig jagt endelig fundet det hus eller den lejlighed som skal danne rammen om dit liv de næste mange år? Så kribler det sikkert i fingrene for at få lov til at underskrive købsaftalen.

Det kan du også roligt gøre – i hvert fald hvis denne er forsynet med et advokat forbehold. Så er boligen nemlig reserveret til dig i fjorten dage inden for hvilket tidsrum du frit kan springe fra handelen uden at det koster dig en øre.

Du risikerer ikke at andre købere snupper drømmehuset eller ønskelejligheden for snuden af dig. Og du kan bruge de fjorten dage på at gennemlæse de dokumenter som vedrører boligen, og som indeholder vigtige informationer desangående.

image

Kom sikkert gennem din bolig handel med en dygtig boligadvokat

Hvis du gerne vil være på den sikre side inden du skriver endeligt under på slutsedlen kan du med stor fordel kontakte en dygtig boligadvokat. Han eller hun vil kunne hjælpe dig med gennemlæsning af de før nævnte dokumenter.

I kraft af sin erfaring og store ekspertise vil en boligadvokat vide præcis hvad han eller hun skal kigge efter. Det kan for eksempel være forhold i budgetter eller regnskaber som afslører en sløj økonomisk drift, tvivlsomme lån i ejendommen, eller planlagte projekter som kan få dine månedlige bidrag til de fælles udgifter til at stige fremtiden.

Det kan også være at det af lokalplanerne fremgår at der skal bygges i nærheden af din bolig inden for de næste år. Dette kan få husets herligheds værdi til at styrtdykke. Og så vil du ikke kunne sælge uden at lide et tab.

Hvor kan jeg finde en dygtig og billig boligadvokat?

Hos eBoligadvokat finder du nogle af landets mest erfarne boligadvokater som sidder parat til at hjælpe dig . Klik ind og læs mere på eBoligadvokat.dk

Flere Nyheder