Få en flot og velholdt have med en græskant

24 november 2020
Michelle Løhde Nielsen

Er du ved at være træt af din græsplæne, der gror helt ustyrligt ind i dine bede? Selvom du forsøger at holde græsset nede løbende, så går der ikke længe, før det begynder at gro i forskellige retninger og se sjusket ud. 

Det kan være en lang kamp igennem hele sæsonen, hvis du gerne vil holde dine bede helt skarpe og velholdte. Heldigvis findes der en anden vej, så du kan få styr på det én gang for alle.

Få velholdte bede med græskanter 

Du kan nemt og hurtigt få velholdte bede ved brug af græskanter. Det er en meget effektiv løsning, der samtidig er diskret og nem at gå til. 

Hvordan bruger du så en græskant? Du placerer dem rundt om de steder, hvor du gerne vil have en afgrænsning. Det kan være ved bede, hvor du gerne vil have en skarp kant mellem græs og bed. Selve græskanten går dybt ned i jorden, så du slipper for, at der skyder græs op igen. Nemmere bliver det næsten ikke.

Det kan også være, at du gerne vil have en flot afgrænsning mellem jord og grus, og det kan du også sagtens bruge dem til. 

Her finder du et stort udvalg af græskanter

Så snart du har givet dig i kast med græskanter, så vender du ikke tilbage. Det er nemlig en utrolig effektiv måde at få et flot og velholdt udtryk i din have. Samtidig sparer du en masse tid på havearbejde, som du kan bruge på andre spændende projekter.

Hvor finder du så græskanter? Hos Lyngeshop finder du et stort udvalg af flotte græskanter i god kvalitet. Her kan du vælge imellem forskellige slags og til forskellige behov, så du kan finde dem, der matcher lige netop det, du søger. Klik ind på deres hjemmeside og dyk ned i udvalget.

Flere Nyheder