Få den bedste hjælp til istandsættelsen hos professionel maler på Østerbro

02 februar 2022
astrid_pedersen

editorial

Er væggene i din bolig begyndt at fremstå falmede eller måske direkte snuskede? Så er det på tide at tilkalde en lokal maler som hurtigt kan friske dem op.

Kan jeg selv male min bolig indvendig?

I princippet er der intet i vejen for at du selv trækker i malertøjet og svinger kost og pensel. Du skal blot være forberedt på at der her er tale om en særdeles krævende opgave som sagtens kan gå hen og gribe om sig.

Først og fremmest skal du belave dig på at bruge mange dage – måske endda uger – på at male din bolig fra kælder til kvist. Malerarbejde er ikke nogen let tjans. I hvert fald ikke hvis resultatet heraf skal være både flot og langtids holdbart.

maler østerbro

Du kan desuden ikke nøjes med at male væggene i stuer og værelser. Så snart disse står skinneden og nymalede vil du kunne se hvor meget det gulnede loft og de skrammede paneler også trænger. Derfor er det en god idé at tænke såvel lofter som indvendigt træværk ind i projektet helt fra begyndelsen. På den måde er du sikker på at d får udført de enkelte opgaver, som udgør dit malerarbejde, i den rigtige rækkefølge.

Det betyder dog også at selve projektet bliver temmelig meget mere langtrukkent. Det er heller ikke nogen gratis omgang at male. Du skal ud og købe stort ind – og det kan hurtigt løbe op.

Faktisk er besparelsen ved selv at male vægge, lofter og indvendigt træværk i boligen ikke rigtig noget at snakke om – og da slet ikke hvis du lægger dit forventede forbrug af timer oven i de direkte omkostninger ved indkøb af udstyr og materialer.

Lad en professionel maler forestå indvendig maling af boligen

Du kan i stedet med stor fordel kontakte din lokale malermester for et tilbud på indvendig maling af boligen – læs mere på maleroesterbro.dk.

Flere Nyheder