En tilbygning skal måske fjernes igen

13 januar 2020
anders_lundtang_hansen

Det kan blive svært at erkende for sig selv, hvis man langt om længe har fået en tilladelse til at bygge den tilbygning, man længe har ønsket sig, men som der skulle søge godkendelse til at få udført, fordi den skulle være permanent og overskred de nedre grænser – og så vil man gerne have den fjernet igen.

Måske er der sket et boom med, at der forekommer mange tilbygninger i Hobro af den ene eller anden årsag, og den bølge vil man gerne være med på, fordi man har den der fornemmelse af, at der altid er kønnere på den anden side af naboens hegn.

Men i ramme alvor har man længe gået med planer om at lave en tilbygning, men man er aldrig nået videre end til idé-fasen, så man opgav hurtigt; men siden alle de andre i nabolaget også er gået den vej, så har man pludselig fundet tilskønnelse til selv at komme i gang.

Man snakkede med de andre i hjemmet om, hvad man gerne ville have, og man lavede tegninger og budget over det, og det kunne alt sammen lade sig gøre.

Måske lang tid senere, så står tilbygningen endelig færdig, men undervejs var der måske noget, der føltes lidt forkert med den tilbygning, men nu var man nået så langt, at man ikke ville droppe planerne, da man var kommet så langt.

Da projektet er færdigt, bliver man pludselig enig med ens bedre halvdel om, at det faktisk ikke var dét, man lige havde tiltænkt, men ingen får skylden for projektet, da man var enige om at opføre det.

Så kan det dog tænkes, at man skal helt hen at skrotte det og starte forfra, men måske kan man nå at ændre det til, sende en ny ansøgning til tilladelse med videre, så man kan ende med det resultat, som man egentlig ønskede sig.

Flere Nyheder