En mindre renovering af badeværelset kan gøre en stor forskel

19 juli 2020
Lykke Holzmann Søby

Et ny-renoveret badeværelse tilføjer værdi til dit hjem, opdatere stilen eller – hvis du selv skal blive boende – gøre det til at en mere behagelig oplevelse for dig at bruge badeværelset. Renoveringer er en god måde, hvorpå du kan give dit hjem forbedringer, der tjener dig og din familie i de kommende år.

Hvis du bruger penge på en ombygning af et badeværelse i år, kan du overveje at foretage en eller flere væsentlige ændringer for at forbedre funktionalitet, opbevaring og komfort i dit badeværelse.

Cisterneløst toilet i moderne badeværelse

Toiletter med skjult cisterne – hvor vandopbevaringsbeholderen er monteret inde i væggen – har flere fordele. De er værd at overveje, hvis du renoverer dit badeværelse, især et mindre badeværelse, hvor denne type design kan spare plads.

Toiletter med skjult cisterne sparer dyrebar plads, og modeller og du sparer vand hver gang du skyller ud. Det er et godt valg, der øger værdien af dit hjem efter renoveringen. Denne slags toiletter passer til de fleste badeværelsestilarter, men de passer især godt til det mere moderne hjem. Vær dog opmærksom på, at rutinemæssig vedligeholdelse kan være vanskelig, da der normalt ikke er let adgang til cisternen.

Tekstureret brusekabine
Teksturen i bruseren er vigtig og ekstra fugning forhindrer dig i at glide, når gulvet bliver fuld af sæbeog vådt. De fleste moderne badeværelsesfliser er lette at rengøre, og de bruger fuger, der modstår mug, fugtighed og pletter.

Keramiske fliser og porcelænsfliser giver dig mange muligheder for stil og indretning. Bland og match forskellige mønstre og farver en smuk visuel påvirkning, eller gør noget mere diskret for et mere harmonisk look.

Det er en lille, usynlig forbedring, der gør stor forskel i funktionaliteten i dit badeværelse.

Er der brug for et badekar?
Mange mennesker får badekar fordi de synes det er drønsmart, men et badekar er ikke altid en nødvendighed, især hvis du aldrig tager bade. Mens der stadig er ejendomsmæglere, der hævder, at et badeværelse med karbad giver større appel til potentielle købere end et med bare et brusebad, er dette meget mindre sandt end det engang var, og så fylder det.

Få hjælp til renovering af dit badeværelse http://www.kokholmbyg.dk/renovering 

Flere Nyheder