En lokal ejendomsmægler kan langt nemmere sælge din bolig

15 januar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du til at sælge din bolig, skal du selvfølgelig have fundet en ejendomsmægler. Der vil du i dag have mange forskellige at vælge imellem, og det kan derfor være lidt svært at finde ud af, hvad du lige skal lægge vægt på. Prisen vil selvfølgelig være et aspekt, som du ikke kan undgå at se på, men i mange tilfælde giver det rigtig god mening, at du vælger en lokal ejendomsmægler. De har godt styr på lokalområdet og vil derfor kunne komme med en masse argumenter til mulige købere, som de ellers ikke ville få. 

Ligger dit hus i Helsingør Kommune, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på ejendomsmægleren Wilstrup Bolig. Det er et firma, der har stor erfaring med at sælge boliger i lige præcis Helsingør. Du kan derfor være sikker på, at de ved alt, hvad der er at vide om området, som du bor i. Det vil derfor forhøje sandsynligheden for et hurtigt salg væsentligt. Se mere på https://wilstrupbolig.dk/ 

image

Undgå at blive bundet af en kontrakt 

Når du vælger en ejendomsmægler, skal du ofte skrive en kontrakt med dem, hvor du er bundet af at være hos dem i i hvert fald seks måneder. Det kan dog være irriterende for dig, hvis du ikke føler, at du svinger godt med ejendomsmægleren, eller at din bolig måske ikke blev solgt så hurtigt, som du havde håbet på. 

Hos Wilstrup Bolig opererer de ikke med en seks måneders binding, når du gerne vil have dem til at sælge din bolig. I stedet har du mulighed for at komme ud af kontrakten rimelig nemt igen, hvis du ønsker det. 

Måske tænker du nu, at der så må være noget galt med Wilstrup Bolig, men det er netop en fordel for dig, at de tilbyder dig den form for fleksibilitet. Er det ikke et tegn på selvtillid, når de siger, at du ikke behøver at være bundet til dem i seks måneder for, at de kan sælge din bolig?

Flere Nyheder