En flot have som er det hele værd

28 juni 2021
Johanne Hansen

Der er intet bedre, end når det hele spiller 

Kender du det, hvor ens have bare skal stå snorrelige? Det tror jeg, vi alle kender. Det er simpelthen det værste, når man har så mange projekter, at ingen af dem bliver til noget. Det kan stresse én og gøre to do listen endnu længere, når man ikke får gjort tingene til tiden.

Og renoveringsprojekter er dem, der altid bliver tilbage. Det tager så evig lang tid, og er oftest også noget af det man prioriterer som noget af det sidste. Sådan er det altid. Derfor gjorde corona en kæmpe forskel, da det gav os meget mere fritid og energi til at lave alle de projekter, som bare stod og ventede på at blive færdiggjort. 

Træer kan gøre den store forskel

Tag nu for eksempel et kæmpe træ i haven. Det kan trænge til en nedfældning. Et nyt træ i haven eller et der har brug for at blive nedfældet, kan give haven et helt nyt liv. 

Der findes nemlig intet værre end et råddent træ, som står og visner hen. Det er både grimt, men kan også være et problem i forhold til sikkerheden. Et råddent træ kan nemlig falde ned lige pludselig eller dets grene kan falde af. 

Derfor kan det være en god idé at nedfælde det, sådan så du kan beholde rødderne og du muligvis kan få glæde og gavn af det igen, så du ikke behøves at droppe det fuldstændigt. 

Læs mere om træfældning lige her: https://www.traeplejedanmark.dk/

Det kræver nemlig mere end du lige tror, at nedfælde et træ. Derfor er det en god idé lige at tjekke op  på processen, så du ved, hvad du laver. Du kan også altid hyre en professionel, men det er meget godt lige at vide, hvordan det hele fungerer og hvad du egentlig betaler for.

Flere Nyheder