Dette skal en have mand tage med under arbejdet

29 oktober 2019
admin

Vi skal i denne artikel ikke til at diktere for den enkelte havemand eller vedkommendes firma, hvad der skal tages med af udstyr for at kunne klare den givne opgave, for det er vi helt sikker på, at den kyndige selv kan regne sig frem til.

Men måske er man netop så fokuseret på en opgave, at man lige glemmer de andre ting, der kan være værd at tage med, inden arbejdsdagen begynder, fordi man så ikke har tid til at hente det igen.

Således er det nemmere at have liggende i et depot eller købe friskt på vejen via en huskeseddel eller andet, der gør, at man husker at have det givne med.

Det er disse ting, som vi vil gennemgår i artiklen her, hvor det hele måske ikke er nødvendigt hver gang, da noget af det er sæsonbetonet, men at huske det overordnet og skrive bag øret til den givne opgave, man være meget behændigt.

Som det første skal du have det rette tøj på og med, der sømmer sig til opgaverne helt fra støvlerne, handskerne til en overfrakke. For selvom det er sommer måske, så er det danske vejr jo som bekendt meget omskifteligt, så du kan stå i et gigantisk regnfald det næste øjeblik.

Tag noget at drikke med, så du ikke dehydrerer.

Hav nogle solbriller med.

Brug solcreme. Det kan godt være, man måske i den slags semi-håndværkerbranche ikke benytter sig af den slags for at virke sej, men i det korte løb gør det ondt at lade være, og i det lange løb kan det føre til kræft.

Hav også gerne lige en madpakke på dig, så du kan få noget at spise, når sulten melder sig.

Skal du have klaret en masse haveopgaver eller bare nogle enkelte, så er der hjælp at hente fra je-haveservice.dk.

Flere Nyheder