Derfor skal du få installeret en luft til vand varmepumpe

29 september 2021
Cecilie Mortensen

Det er ikke uden grund, at varmepumper ses i flere og flere hjem i Danmark. Der er nemlig mange fordele at komme efter, når du vælger, at en del af varmen til din bolig skal komme fra denne løsning. Lad os derfor også prøve at fremhæve flere ting, der taler for, at du selv skal få en installeret i den nærmeste fremtid. 

Dette taler for en luft til vand varmepumpe 

Du kan gøre din bolig grønnere

En af årsagerne til, at flere danske boligejere vælger en luft til vand varmepumpe er, at det er med til at gøre boligen mere grøn. En varmepumpe er nemlig i stand til at udnytte luften ude og omdanne den til varme, som du kan bruge i badet, i køkkenet m.m. Du gør derfor også brug af en vedvarende energikilde, som ikke efterlader et negativt CO2-aftryk på klimaet. Det skal selvfølgelig nævnes, at der bruges en lille mængde strøm til at holde varmepumpen kørende, men der er stadig ikke tale om ret meget. 

Der er penge at spare på din varmeregning 

Det skal selvfølgelig også fremhæves, at der med en luft til vand varmepumpe kan være mange penge at spare på din varmeregning. Hvis du derfor også er interesseret i at få boligens faste udgifter mere ned, så er denne form for varmepumpe et godt valg. 

Du kan få varmepumpen på abonnement

Hvis du havde overvejet at købe en varmepumpe, så ved du nok også, at det kan blive en ret dyr affære. Heldigvis er det et andet alternativt, og det er, at du får en varmepumpe på abonnement. På den måde binder du dig kun til varmepumpen, så længe du betaler for den, og du kan undgå en større afskrivning i budgettet. 

Hvis du kunne tænke dig at læse om flere af de fordele, der er med en luft til vand varmepumpe, så læs med her. 

Flere Nyheder