Byg dit hjem

15 april 2020
pia_nielsen

Skab dine helt egne rammer for dit liv – byg et nyt hus præcis som du gerne vil bo. Hvad drømmer du om? Den store kubeformede, hvidpudsede villa med tagterrasse? Det romantiske træhus med pejs og veranda? Alle dine boligdrømme kan gå i opfyldelse, hvis du vælger at bygge selv…

Hvad er dine boligdrømme?

Budgettet, byggetilladelser og tid bestemmer meget i forhold til boligdrømme, men inden for de rammer er der frit valg på alle hylder – hvad drømmer du om? 

Moderne funktionalitet

For den moderne dansker er huse med høj funktionalitet ofte en stor prioritering. Byg et nyt hus, der lever op til alle de funktioner, du drømmer om og skab et hjem, der gør din hverdag nemmere. 

Energibesparende byg sørger for mere luft i budgettet. Praktiske anordninger som centralstøvsuger og smart-light sikrer en effektiv hverdag. Og en ruminddeling, der matcher dine behov, er din garanti for at huset bliver dit hjem. 

Nyt, men gammelt…

Selvom du bygger nyt og inden for et budget, behøver du ikke gå på kompromis med æstetikken. Du kan sagtens få nostalgi, romantik og retrolook i dit hus, selv om det er nyt. Moderne faciliteter og elektronik kan camoufleres elegant i et rustikt bjælkehus, ligesom plantegningen for rum kan tilpasses moderne behov. 

Byg et nyt hus 

Få hjælp til at bygge dit eget hus – rådgivning fra arkitekter, byggefolk og leverandører er uundværlig i ethvert byggeprojekt. Overvej evt. et hus, der er bygget ud fra et typehus. På denne måde er alle basale ting i husbyggeriet på plads, og du kan selv sætte det overordnede præg på dit hus. 

Vælger du at bygge et hus helt fra grunden skal du afsætte mere tid og have færdige tegninger på plads til håndværkere inden start. Husk uanset om du bygge helt fra grunden eller præger et typehus, skal du have byggetilladelse fra offentlige myndigheder. 

 

Flere Nyheder