Balkonværn: Hvordan får du bedst lavet det?

26 juli 2020
Cecilie Mortensen

Som du måske også kan forstille dig, så er det rimelig vigtigt, at et balkonværn laves rigtigt. Det skal nemlig fungere som et sikkert og afskærmende værn, som gør, at man trygt kan bruge ens balkon. For forestil dig bare, hvis ikke der var værn på balkoner, altaner m.m. Ikke nok med at det ville være utrolig farligt, så er der også nogle sikkerheds punkter, som balkoner skal leve op til, for at de må bruges. Balkonværnet er en af de ting. 

Men hvor får man lavet et balkonværn, og helt præcist et balkonværn i stål? Som det første kan du kontakte en smed. 

Få smedens hjælp til et balkonværn i stål 

En smed er en af de fagpersoner, som har helt styr på, hvordan du bedst får lavet et balkonværn i stål. Generelt så har en smed erfaring med arbejde, som involverer stål, og derfor er der alle gode grunde til, at du også skal kontakte en, når muligheden er der. For det er langt fra alle projekter, som man selv skal kaste sig over – og så er det desuden også langt fra de fleste, som har erfaring med svejsning, og tilmed har udstyret til at arbejde med stål.

Når du skal have lavet dit balkonværn i stål, så vil værnet helt sikkert skulle tilpasses til lige præcis din balkons mål. Udover det, så kan det være, at du har nogle ønsker i forhold til udseendet af balkonværnet. Begge disse ting er også nogle, som smeden kan hjælpe dig med, hvilket også er endnu en god grund til, at du skal finde den helt rette smed. 

Et af de firmaer du med fordel kan kontakte er Røn Petersen. De har særlig erfaring med arbejde med stål og aluminium, og har gennem de sidste 100 år været i smedefaget. Du kommer derfor helt sikkert i trygge hænder. 

Flere Nyheder