3 billige måder at fikse dit hjem på

11 november 2021
Steffen Hansen

editorial

Det er sandt, at man ikke kan bedømme en bog ud fra dens omslag. Men det er også sandt, at det første indtryk er vigtigt, og dit hjem er ingen undtagelse. Ny maling, nye vinduer eller nye gulve er alle nemme ændringer, som du kan foretage for at give dit hjem en frisk start. Og hvis du føler dig eventyrlysten – hvorfor ikke også ændre indretningen? Læs med og bliv inspireret!

 

image

 

Fiks dine vinduer

En af de måder du kan fikse dit hjem på, uden det behøver at koste en formue, er dine vinduer. Vinduer betyder ufattelig meget for dit hus’ udtryk og det er derfor vigtigt, at de passer til dit hus og at de er i god stand. Hvis malingen er blevet kedelig, kan du nøjes med at give træværket en omgang maling og hvis ruden er blevet utæt eller ridset, bør du skifte den. Du kan få en glarmester til at gøre dette for dig, så du sikrer dig et godt resultat, der ikke sprænger dit budget.

Mal din hoveddør

Din hoveddør har en helt central betydning for dit hus’ udtryk. Hvis den er blevet gammel og kedelig at se på, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt at skifte den. Du kan i stedet vælge at male den i en lysere eller mørkere farve end dit hus, for at få hoveddøren til at skille sig ud fra resten af huset. Det kan skabe en smuk kontrast og tiltrække megen opmærksomhed.

Rens dit tag

Vores sidste råd er at rense dit tag. Taget er en dyr post og det er derfor ikke bare lige noget, man skifter, fordi man har lyst. Der bør være en god grund såsom at det nuværende er knækket flere steder. Hvis dette ikke er tilfældet, kan det ofte være ganske fint at rense taget og så kan det se fint ud igen.

Flere Nyheder